Neem contact met ons op

Heeft u algemene vragen of opmerkingen? We horen graag van u! Gebruik dit formulier om contact met ons op te nemen. Als u zich wilt aanmelden voor onze diensten, raden we u aan om ons speciale aanmeldingsformulier te gebruiken.

Opmerking: Voor aanmeldingen verzoeken wij u vriendelijk om ons aanmeldingsformulier te gebruiken, zodat we uw gegevens zo efficiënt mogelijk kunnen verwerken.

We streven ernaar om al uw vragen en opmerkingen tijdig en professioneel te beantwoorden. Bedankt voor uw interesse in Oefentherapie Kapelle.

Let op: Velden gemarkeerd met een asterisk (*) zijn verplicht.

Praktijkadres:
Oefentherapie Kapelle
Boterbloem 1, 4421 MJ Kapelle
Tel: 0113-330791
Mail: info@oefentherapiekapelle.nl

Dependance:
Moerplein 10, 4401 HZ Yerseke

Landkaartje

Praktijkadres:
Boterbloem 1, 4421 MJ Kapelle

Korte omschrijving:
Vanaf de A58 neemt u afslag Kapelle/‘s-Gravenpolder (richting Roosendaal) of afslag Kloetinge/’s-Gravenpolder (richting Vlissingen), dan richting Kapelle rijden. Over het spoor rechtsaf slaan en langs het spoor blijven rijden. Aan het eind van de weg, de weg schuin oversteken. U rijdt nu op de Vroonlandseweg, deze weg volgen en de 4e afslag naar rechts nemen (Klaproos). Vervolgens de eerste afslag links, u rijdt nu in de Boterbloem. Het 1e pand aan uw linkerhand is de praktijk.

Dependance:
Moerplein 10, 4401 HZ Yerseke

Korte omschrijving:
Volg borden “sportvelden”. Tegenover de sportvelden vindt u MFC Terheare. Naast de grote letters “Terheare” zijn twee automatische deuren, daar kun u naar binnen. Aan de rechterkant voorin de hal staan stoelen waar u plaat kunt nemen.