Goede voornemens? De oefentherapeut helpt je graag!

Het is inmiddels alweerhalf januari. Ben je nog steeds bezig om je goede voornemens in de praktijk te brengen of is de klad er alweer een beetje ingeslopen?
“Meer bewegen” en “gezonder leven” staan ieder jaar wel in de top 5 met meest genoemde goede voornemens. Beiden kun je op veel manieren inpassen in je leven.
En misschien is een oefentherapeut niet de eerste aan wie je denkt om je te helpen met deze goede voornemens, maar zeker het overwegen waard!
We kunnen je heel veel tips en adviezen geven om meer te bewegen in je dagelijks leven. We kunnen je helpen met het aannemen van een betere houding waardoor je veel spieren de hele dag door actiever gebruikt. We kunnen je helpen om nu eindelijk iets te doen aan je pijnklachten die toch regelmatig, zeurend aanwezig zijn. Zodat je, vaak ongemerkt, geen verkeerde houding gaat aannemen om je klachten wat te verlichten.
Dus een beetje hulp van de oefentherapeut kan een hele slimme en goede stap zijn om de voornemens om te zetten in daden. Wij zijn er in gespecialiseerd om je te coachen zodat je ook aan het eind van 2018 nog soepeltjes en klachtenvrij beweegt!